Om oss

Vi på Abonnemango.se är dedikerade till att hjälpa dig att hitta det bästa mobilabonnemanget för dina behov. Vi förstår att det kan vara överväldigande att välja mellan alla de olika abonnemangen som finns på marknaden idag. Men oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig!

Vi har samlat de bästa mobilabonnemangen från de främsta svenska operatörerna på vår webbplats, så att du enkelt kan jämföra och välja det abonnemang som passar dig bäst. Oavsett om du behöver obegränsad surf eller föredrar ett mindre paket med ett fast antal samtal och textmeddelanden, har vi något för dig.

Vi strävar efter att ge dig den mest användarvänliga upplevelsen, och det är därför vår webbplats är enkel och intuitiv. Du kan enkelt filtrera efter pris, surfmängd och andra funktioner som är viktiga för dig, så att du snabbt kan hitta det bästa alternativet.

Vårt mål är att hjälpa dig spara tid och pengar genom att hitta det bästa abonnemanget för dina behov. Och med vår hjälp kan du vara säker på att du får den mest konkurrenskraftiga prissättningen för ditt abonnemang.

Så, tveka inte – ta en titt på våra abonnemang idag och hitta det bästa alternativet för dig!

Ansvarsfriskrivning

Vi på Abonnemango.se gör vårt bästa för att ge korrekt information om mobilabonnemang och dess jämförelser. Vi kan dock inte garantera att all information på vår webbplats är korrekt, komplett eller aktuell. Användare av vår hemsida bör använda informationen som ges med försiktighet och göra sin egen utvärdering och bedömning av mobilabonnemang innan de fattar beslut.

Vi tar inte ansvar för några förluster eller skador, inklusive direkta, indirekta, särskilda eller följande skador, som uppstår på grund av att använda vår webbplats eller pålitligheten i informationen som presenteras på webbplatsen. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller uppdatera informationen på vår webbplats när som helst utan föregående meddelande.

Vi rekommenderar också att våra användare verifierar informationen direkt med mobiloperatörerna och deras officiella webbplatser innan de fattar några beslut om mobilabonnemang.

Hur vi tjänar pengar

Vi är medlemmar hos flera annonsnätverk. Detta innebär att vi får pengar när besökare från vår hemsida köper produkter hos distributörerna som vi hänvisar till. Eftersom dessa nätverk i sin tur samarbetar med så gott som alla av marknadens största distributörer, så kan vi alltid välja mellan nästan alla tillgängliga produkter på marknaden. Det gör att vi kan vara högst objektiva i våra recensioner. Dessutom försöker vi alltid basera våra rekommendationer på tester utförda av antingen oss själva eller andra tillförlitliga källor.

Rulla till toppen